×Wat er wordt verwijderd
Het account; de sessies op al uw telefoons; de markeringen van de beurzen die door uw proefperiode of uw pakketten worden gedekt, inclusief een naam die u zelf voor een beurs hebt getypt; uw lidmaatschap van een team; uw gesynchroniseerde records en de sleutelgegevens; de tellers van AI-gebruik; en de koppeling tussen u en uw aankopen.
◷Wat er na verwijdering blijft, en hoe lang
Er blijven vier dingen over. Ten eerste de aankoopvastleggingen — het Google-ordernummer, het product, het bedrag, de munt, de data en het versleutelde aankooptoken — bewaard zolang de boekhoudwet dat vereist; wij stellen de exacte termijn nog vast met een accountant, en tot dan worden deze vastleggingen niet automatisch verwijderd; bij ons zijn ze niet meer aan een persoon gekoppeld, en Google ziet de order nog wel in zijn eigen systeem. Ten tweede een eenrichtingshash van de aanduiding van uw Google-account en de data van de gratis proefperiode, zonder tijdsbegrenzing bewaard en alleen zodat een opnieuw aangemaakt account met hetzelfde Google-account geen nieuwe gratis proefperiode krijgt; uit de hash is noch een e-mailadres noch een naam terug te vinden. Ten derde een eenrichtingshash van de aanduiding van uw telefoon en twee proefdata daarop (wanneer de proefperiode voor het eerst begon en wanneer die voor het laatst begon), alleen zodat de gratis proefperiode één keer per telefoon geldt; die wordt 365 dagen na de laatste proefperiode op die telefoon bewaard en wordt niet met het account verwijderd, omdat die er niet aan is gekoppeld; daaruit is noch de aanduiding noch het type telefoon terug te vinden. Ten vierde back-ups van de database (inclusief de versleutelde gesynchroniseerde records), versleuteld bij Cloudflare (EU), ten hoogste 8 weken bewaard, zodat een verwijderd account daar uiterlijk 8 weken na de verwijdering uit verdwijnt.